sobota, 16. avgust 2014

Tovarniško obnovljeni računalniki

Računalniki postajajo del vsakodnevnega urnika. Omogočajo nam doživetje in ustvarjanje računalniške dobe. Umetniško doživljanje ter ustvarjanje je mogoče samo s sodobno in tudi kvalitetno IT opremo. Temu primerno večina nas razmišlja o boljšem osebnem računalniku, hočete zamenjati starejši osebni računalnik, želite delati z najzmogljivejšo računalniško opremo, po najboljših pogojih nakupa. Refurbishedosebni računalniki so pametna odločitev za vse tiste, kateri hočejo dober nakup moderne računalniške opreme z garancijskimi pogoji za idealno delovanje računalnika.

Tovarniško obnovljeni namizni računalniki so osebni računalniki, kateri iz mnogih razlogov niso dosegli končnih strank ali pa so bili razstavni eksponati in računalniki namenjeni testiranju. V vsakem primeru mislimo na osebne računalnike, kateri so brezhibni, imajo navadno uradno tovarniško dvanajst mesecev garancije, ki jo lahko podaljšamo na nekaj let, ki jo lahko podaljšamo, zagotovljeno servisno podporo, kot privzeto so opremljeni z sodobno opremo. Predstavljajo najboljši nakup na ceno, kupcem znižajo stroške investicije za identično kakovost.

Garancijo na delovanje, moderno opremo in originalno popolnoma identično novim, lahko obnovljeni namizni računalniki ponujajo na račun svojih dobrih karakteristik. Refurbished namizni računalniki so bili del neprodanih zalog trgovcev ali pa so bili razstavni eksponati in testni računalniki pri prodajalcih računalniške opreme. Neprodani računalniki so del proizvodnje, ki pri prodaji   niso prišli do končnih kupcev ter ni dosegel prodajnih polic zaradi   razlogov, večinoma poslovne narave.  Te namizni računalniki se vrnejo v matično proizvodnjo, tam jim dajo  novo embalažo in nove garancijske pogoje nakupa.

Namizni računalniki, ki so bili razstavni eksponati ali računalniki namenjeni testiranju se vračajo v   proizvodnjo. Na začetku jih natančno preizkusijo, določijo stanje, ter na rezultatih meritev naredijo seznam nadaljnih opravil. V procesu obnavljanja računalniške opreme razdrejo in skrbno očistijo. Na rezultatih   testiranj opravljenih s strani sposobnih ter usposobljenih specialistov nadomestijo vse potrebne sestavne dele, katere ne ustrezajo oznakam in karakteristikam novega produkta. Proces obnove mora biti skoraj enak kot pri proizvodnji novega računalnika. Refurbished morajo biti sestavljeni z originalnimi komponentami,   skrbno  in kvalitetno, kakor novi namizni računalniki. Standard obnove mora biti identično natančen ter dosleden, kot pri novih računalnikih. Po zaključeni obnovi pošljejo računalniško opremo opraviti test, kjer morajo prestati   identične preizkuse, kakor novi  . Na kratko : po lastnostih, zmogljivostih ter zunanjosti morajo biti enaki ostalim. Opravljen test je zelena luč za uvrstitev v prodajni program in tudi odobritev tovarniške garancije. Refurbished so nato opremljeni z originalno embalažo, certifikatom kakovosti, originalnimi navodili in z vso vsebino pakiranja, povsem identično kakor novi računalniki. Če primerjamo z novimi nobenih razlik ne boste opazili, saj je edina razlika serijska številka.

Refurbished na prodajnih policah morajo imeti zunanjost , lastnosti in zmogljivosti  novega računalnika. Tovarniško garancijo dobijo osebni računalniki ob nakupu, katero jo je dodatno možno podaljšati na   do 60 mesecev. Zraven že rečenega je zagotovljena servisna pomoč.
Vsi, kateri racionalno razmišljate pri nakupu računalnika, refurbished vas zagotovo ne bodo pustili na cedilu. V primerjavi z ostalo ponudbo imajo najboljši količnik med  ceno in kakovostjo. trenutno na trgu ali boljše prodajne akcije brezhibnih računalnikov z uradno tovarniško garancijo .
Dodatna prednost je inštaliran OS, kater v mnogih primerih dodatno zviša ugodnosti in tudi pomanjša ceno.
Povezava za več informacij o obnovljenih računalnikih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar